16 Eylül 2024
  • Kocaeli18°C
  • İstanbul20°C
  • Ankara19°C
  • Rize22°C

GOSB TEKNOPARK'A YENİ GENEL MÜDÜR

GOSB Teknopark A.Ş. Yönetim Kurulu Genel Müdürlük görevini Yıldız Teknik Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Murat Çemberci oldu

GOSB Teknopark'a yeni genel müdür

26 Eylül 2023 Salı 15:37

Sanayi, üniversite ve kamu kuruluşları arasında iş birliğini sağlayan, önemli çalışmaların ve Ar-Ge projelerinin yürütüldüğü GOSB Teknopark A.Ş’de görev değişikliği yapıldı. GOSB Teknopark A.Ş. Yönetim Kurulu kararı ile Genel Müdür, Yıldız Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Murat Çemberci oldu.

İLK AÇIKLAMASI

Görevin kendisine tevdi edilmesiyle birlikte çalışmalarına başlayan Çemberci, “GOSB Teknopark, ülkemizin bir numaralı OSB’si olarak tescil edilen GOSB’un Teknopark A.Ş. olarak hem ilk olma hem de diğer Teknoparklara model olma anlamında çok bir özelliğe sahiptir. Bu özelliği sayesinde GOSB Teknopark A.Ş’nin çalışmaları ülkenin teknolojik alandaki beklentilerine yönelik olacaktır. Bu çalışmaları daha da artırmak, ülkemizin yüksek teknolojiye ulaşma yolunda attığı adımlara destek olmak en önemli amaçlarımız arasında olacaktır.” dedi.