05 Ekim 2024
  • Kocaeli13°C
  • İstanbul21°C
  • Ankara11°C
  • Rize13°C

ERGÜNLER LOJİSTİK, 100 YENİ FORD F-MAX TIR'LA GÜCÜNE GÜÇ KATTI

Türkiye'nin lider lojistik firmalarından Ergünler Lojistik, 100 adet Ford marka F-MAX çekici tır satın aldı. Bu önemli yatırım, firmanın lojistik operasyonlarını daha hızlı, güvenli ve verimli hale getirme hedefi doğrultusunda atılmış oldu.

Ergünler Lojistik, 100 Yeni Ford F-MAX Tır'la gücüne güç kattı

05 Temmuz 2024 Cuma 12:53

Yönetim Kurulu Başkanı Faysal Ergün, “Yeni tırlarımızla lojistik süreçlerimizi daha etkin ve sürdürülebilir hale getireceğiz,” dedi. Ergünler Lojistik, teknolojik altyapısını sürekli yenileyerek müşteri memnuniyetini artırmayı amaçlıyor.

Firma, 6 Şubat Kahramanmaraş Depremi sonrası Tek Yürek Türkiye, Omuz Omuza, Kocaeli Valiliği - AFAD, Fenerbahçe Spor Kulübü, Süleyman Demirel Üniversitesi ve diğer sivil toplum kuruluşları işbirliğinde 32 milyon TL değerinde maddi, ayni ve lojistik yardımlar gerçekleştirdi. Ergünler Lojistik, yardım faaliyetlerine devam edeceğini açıkladı.

Bu katkıları nedeniyle Ergünler Lojistik, Kocaeli Valiliği, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı ve yöneticileri, Hayat Holding, Koç Zer (Koç Topluluğu), TÜBİTAK ve Süleyman Demirel Üniversitesi'nden teşekkür ve takdir belgeleri ile onurlandırıldı.