05 Ekim 2024
  • Kocaeli13°C
  • İstanbul21°C
  • Ankara11°C
  • Rize13°C

DİLOVALI SERVİÇİLERİN YENİ BAŞKANI TEKİN DURSUN

Kurulduğu günden bu yana Dilovası’nda ki servisçi esnafının birlik ve beraberliği ve kalkınması için çalışmalara imza atan Sınırlı Sorumlu Dilovası P Plakası Servisçiler Kooperatifi’nde yapılan kongre sonrası Başkanlığa geçen Tekin Dursun’la birlikte yeni

Dilovalı Serviçilerin yeni Başkanı Tekin Dursun

05 Temmuz 2024 Cuma 13:56

2017 yılında kurulan Sınırlı Sorumlu Dilovası P Plakası Servisçiler Kooperatifi, geçtiğimiz günlerde kan değişimine gitti. Kuruluşundan bu yana başkanlık görevini yürüten Kasım Taşdemir’in yerine Tekin Dursun yeni başkan oldu. Dilovası’nda ki servis sektörünün geleceğine yönelik önemli çalışmalara imza atmak için yapılan kan değişimi ile birlikte göreve başlayan Dursun, yaptığı açıklama da “Dilovası sanayi ağırlıklı bir bölge olması vesilesi ile servisçi esnafımız açısında da önemli bir bölgedir. Sınırlı Sorumlu Dilovası P Plakası Servisçiler Kooperatifi olarak geçmişte olduğu gibi bundan sonra da esnafımızında her zaman yanında olmaya gayret edeceğiz. 

SEKTÖRÜN GELİŞMESİ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Bünyemizde bulunan ve faal olarak çalışan 87 üye ve 400 servis aracımızın öncelikle birlik ve beraberliği daha sonra ise geleceğine yönelik çalışmalarımızla birlikte sektörümüzün büyümesi ve gelişmesi için özellikle yerel paydaşlarımız olan Kocaeli Valiliğimiz, Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz, Dilovası Belediyemiz, Kocaeli Servisçiler Odamız başta olmak üzere tüm paydaşlarımızla istişare ve iş birliği içerisinde çalışmalarımızı yürüteceğiz.”dedi.

Başkan Tekin Dursun’un yönetiminde yer alan isimler; 
Kenan Erkan
Gökhan Topçu
Savaş Yalçınkaya
Salih Adıgüzel
Muhlis Tekgül
Emre Kılıç