16 Eylül 2024
  • Kocaeli20°C
  • İstanbul21°C
  • Ankara22°C
  • Rize23°C

VALİ YAVUZ KOCAELİ'YE VEDA ETTİ; “HAKKINIZI HELAL EDİN”

Kocaeli’deki görev süresi sona eren ve Malatya'ya uğurlanan Vali Seddar Yavuz, “Kocaeli beni bağrına bastı ve sevdi. Ben de Kocaeli'ye sevdalandım. Bana ve aileme hakkınızı helal edin” dedi

Vali Yavuz Kocaeli'ye veda etti; “Hakkınızı helal edin”

17 Temmuz 2024 Çarşamba 12:59

Malatya Valiliği'ne atanan Seddar Yavuz, Kocaeli'den uğurlandı. Valilik Yerleşkesinde düzenlenen veda törenine askeri erkan, vali yardımcıları, ilçe kaymakamları, birim müdürleri, oda başkanları, kurum temsilcileri, gaziler ve şehit yakınları ile personeller katıldı.

Vatandaşlardan helallik isteyen Vali Seddar Yavuz, “4 yılı aşkın bir süre hizmet etmekten onur duyduğum Kocaeli'ye veda ediyorum. Bu şehrin tüm güzelliğini yaşadığım ve vaktimi en verimli kullanmaya çalıştığım çok güzel günler geçirdim. Çok onur duydum. Bu şehirdeki nezaketi, hoşgörüyü başka yerde görmedim. Bu yola çıktığım günden bu yana yalansız ve haramsız olarak görevimi yerine getirdim. İş dünyamızla iş birliği içerisinde çalıştık. Hiç kimseye kasıtlı bir yanlış yapmadım. Dünyanın en kötü şeyi güç kullanmak. Güç kullanmayın. Sonuçlarının ne olacağını bilemezsiniz. Bu şehirde kimsesizlerin kimi olarak 4 yıl geçirdim.  Kimsesizlerin kimsesi olmayı unutmayın. Hepinize minnet ve şükran duyuyorum. Kocaeli beni bağrına bastı ve sevdi. Ben de Kocaeli'ye sevdalandım. Bana ve aileme hakkınızı helal edin” dedi.

Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz, çiçek takdimi sırasında gözyaşlarını tutamadı. Valilik Yerleşkesi önünde protokol ve personelle tek tek vedalaşan Yavuz çifti Kocaeli'ye veda etti.

1-029.jpeg