19 Eylül 2024
  • Kocaeli16°C
  • İstanbul19°C
  • Ankara19°C
  • Rize20°C

NARİN'İN ÖLÜM NEDENİ BELLİ OLDU!

Diyarbakır'da ölü bulunan Narin Güran'ın ölüm nedeni belli oldu. Adli Tıp'ta devam eden otopsiye göre boğularak öldürülen Narin Güran'ın ağzından çıkan sıvı da amca Salim Güran'ın eline, oradan da araç direksiyonu ve koltuğuna bulaştı.

Narin'in ölüm nedeni belli oldu!

17 Eylül 2024 Salı 15:31

Narin Güran olayıyla ilgili merakla beklenen DNA raporlarına ilişkin ilk bilgiler paylaşıldı. Paylaşılan ve kesin olmayan rapora göre Narin’in ölüm nedeni belli oldu.

NARİN GÜRAN NASIL ÖLDÜ?

Açıklanan rapor neticesinde Narin Güran’ın boğularak öldürüldüğü ortaya çıktı. 8 yaşındaki küçük kızın ağzından çıkan ölüm sıvısının amcasının eline bulaştığı ifade edildi. Araçta bulunan DNA’nın da bu durumdan kaynaklı olduğu açıklandı.

TUTUKLULUĞU DEVAM EDİYOR

Narin muhtar olan amcasının aracında çıkan DNA'nın incelenmesi neticesinde Narin'in boğularak öldürüldüğü netleşmişti. Kesin rapor ise 23 Eylül'de açıklanacak. Öte yandan muhtar olan amca Salim Güran'ın tutukluluğu devam ediyor.

Narin'in yengesine tutuklama talebi

 Cinayetten bir süre sonra sorgulamaya alınan yengenin akıbeti de belli oldu. Narin'in yengesi de kasten öldürmeye iştirak suçlamasıyla mahkemeye sevk edildi.

Kaynak: CNN TÜRK