24 Eylül 2024
  • Kocaeli22°C
  • İstanbul22°C
  • Ankara23°C
  • Rize21°C

BAŞKAN SÖĞÜT KÖRFEZ KENT ESNAFIYLA BULUŞTU

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Yavuz Sultan Selim Mahallesi Körfez Kent bölgesinden hizmet veren esnaflarla bir araya geldi. Esnafların, talep ve isteklerini dinledi.

Başkan Söğüt Körfez Kent Esnafıyla buluştu

24 Eylül 2024 Salı 16:18

Esnaf ve vatandaşlarla düzenli olarak bir araya gelen Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez Kent çarşı esnafının misafiri oldu. Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ve mahalle muhtarıyla birlikte esnafla buluşan Söğüt, istek, öneri ve talepleri dinledi.

ORTAK AKILLA HAREKET EDİYORUZ

Sohbet ortamındaki kahvaltıda esnaf ile bir araya gelen Başkan Söğüt, Körfez’de güzel bir birliktelik havasının olduğunu belirterek, “Belirli aralıklarla da sizleri ziyaret ediyor, karşılıklı istişarelerde bulunuyoruz. Sizlerden gelen taleplerin çoğunu yerine getirdik, getirmeye de devam ediyoruz. Göreve geldiğimizden bu yana sorunu yerine görerek birlikte çözüm üretiyor, ortak akılla hareket ediyoruz” dedi.

 AHİLİK HAFTASINI KUTLADI

Sohbet ortamında geçen buluşmada konuşmasını sürdüren Belediye Başkanı Şener Söğüt; “Bugün; emeği ve gayreti ile Ahilik kültürümüzün günümüzdeki en önemli örneği olan esnafımızla bir arada olmak istedik. Tüm esnaflarımızın ahilik haftasını kutluyor, helal ve bol kazançlar diliyorum” ifadelerinde bulundu.