25 Eylül 2024
  • Kocaeli26°C
  • İstanbul24°C
  • Ankara25°C
  • Rize25°C

BAŞKAN SÖĞÜT KÖRFEZ’İN ÇINARLARIYLA BULUŞTU

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ile ilçede hayata geçirilen 60+ Aktif Yaşlanma Kulübü’nü ziyaret etti, yıllara meydan okuyan çınarlarla vakit geçirdi.

Başkan Söğüt Körfez’in çınarlarıyla buluştu

25 Eylül 2024 Çarşamba 13:32

Körfez Belediyesi tarafından 60 yaş üstü bireylerin yaşam kalitesinin yükseltilmesi amacıyla Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin destekleriyle hizmete açılan Yarımca Sahili'ndeki kulüp yoğun ilgi görüyor. Kentin yoğunluğundan uzakta denize sıfır inşa edilen merkezde akranlarıyla buluşup ücretsiz ikramlar eşliğinde sohbet eden bireyler, birlikte kitap okuyup satranç ve tavla oynayarak keyifli vakit geçiriyor.

ŞENER SÖĞÜT, “BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

60 yaş üstü bireylerin sosyalleşmesine olanak sağlayan Yaşlanma Kulübü’nü ziyaret eden Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez’in çınarlarıyla uzun uzun sohbet etti. Ziyarette konuşan Başkan Söğüt, “Yaşlılarımıza hürmetimiz ve sevgimiz sonsuz. Sosyalleşmenin yanı sıra biz çınarlarımıza aile de olduk. Düzenlediğimiz aktiviteler, geziler ve çeşitli oyunlarla onları mutlu etmek için çalışıyoruz. Şu an 900 üyemiz var. Bu sayının her geçen gün artacağına inanıyorum" dedi.

TÜM ÇINARLARIMIZI DAVET EDİYORUM

İnsana dokunan projeler üretmekten büyük bir mutluluk duyduklarını belirten Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Kulübümüz sadece yaşlılarımıza değil, bizlere de çok iyi geliyor. Geçmişin tecrübesiyle günümüze örnek olan büyüklerimizle hasret gideriyor, vakit geçiriyoruz. Onlarla bir arada olmak bizim için çok keyifli. Bu güzel aile ortamına Körfez’de yaşayan tüm çınarlarımızı davet ediyorum” ifadelerinde bulundu.