27 Eylül 2024
  • Kocaeli25°C
  • İstanbul23°C
  • Ankara25°C
  • Rize23°C

AİLELER VE ÇOCUKLAR, BİRLİKTE SAKSI BOYAYIP ÇİÇEK EKTİ

Çayırovalı miniklerin eğitim hayatları öncesinde eğlenerek öğrendikleri adres olan Çayırova Belediyesi Çocuk Kulüpleri renkli programlara sahne oluyor.

Aileler ve çocuklar, birlikte saksı boyayıp çiçek ekti

27 Eylül 2024 Cuma 15:29

Türkan Göktürk Çocuk Kulübü’nde eğitim alan çocuklar ve aileleri hep birlikte ‘Ailemle Çiçek Ekiyorum’ etkinliğinde saksı boyayıp çiçek ekti.

 

Çayırovalı minikler ve aileleri hep birlikte çiçek ekti. Çayırovalı çocukların okul öncesi eğitimlerini gördüğü ve eğlenerek öğrendikleri yer olan Çayırova Belediyesi Çocuk Kulüpleri’nde etkinlikler başladı. Çocuk Kulüpleri’nde aldıkları okul öncesi eğitimle birlikte, gelecek öğrencilik yıllarına daha donanımlı ve daha özgüvenli bir şekilde yetişen Çayırovalı minikler, son olarak aileleriyle birlikte saksı boyayıp çiçek ekti. Özgürlük Mahallesi’ndeki Türkan Göktürk Çocuk Kulübü’nde düzenlenen programa çok sayıda veli ve öğrenci katılım gösterdi. Türkan Göktürk Çocuk Külübü’nün bahçesinde bir araya gelen öğretmen, öğrenci ve veliler, hep birlikte saksılarını diledikleri gibi süsleyip, daha sonra da çiçeklerini dikti.

 HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİLER

Aileler ve minikler hep birlikte özenle süsledikleri saksılarıyla objektiflere poz verirken, çocuk kulübü öğretmenleri tarafından hazırlanan ‘Ailemle Çiçek Ekiyorum’ panosunun önünde hatıra fotoğrafı çektirdi. Veliler, böyle bir güzel etkinlik düzenleyerek, kendilerine çocuklarıyla beraber eğlenceli vakit geçirme imkanı sunan Çayırova Belediyesi’ne de teşekkürlerini iletti. Çocuk Kulüpleri’nde eğitim-öğretim dönemi boyunca etkinlikler tüm hızıyla devam edecek.