05 Ekim 2024
  • Kocaeli14°C
  • İstanbul18°C
  • Ankara9°C
  • Rize15°C

BAŞKAN SÖĞÜT’TEN ANKARA ÇIKARMASI

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, ilçede devam eden ve yapımı planlanan projelerle ilgili Ankara’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Başkan Söğüt’ten Ankara çıkarması

04 Ekim 2024 Cuma 10:43

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, ilçede devam eden ve yapımı planlanan projelerle ilgili Ankara’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette Başkan Söğüt’e Başkan Yardımcıları Levent Yılmaz ve Serkan Yeğnidemir de eşlik ederken, AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz da Spor Toto Teşkilatı’na gerçekleştirilen ziyarette yer aldı.

PROJELER KONUŞULDU

İlk olarak AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz ile birlikte Spor Toto Teşkilat Başkanı Dr. Mehmet Ata Öztürk’ü ziyaret eden Başkan Söğüt, ilçede yapılması planlanan projelerle ilgili olarak istişarelerde bulundu. Başkan Söğüt daha sonra Kocaeli Milletvekilleri Cemil Yaman ve Veysel Tipioğlu’nu makamlarında ziyaret etti.

ÇEŞİTLİ İSTİŞARELERDE BULUNDU

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Genel Müdür Yardımcısı M. Kerem Yeğnidemir’i de Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz ile birlikte ziyaret eden Başkan Söğüt, özelikle çalışmalarına hazırlıklarına başlanan ve Körfez’den start alacak olan metro projesiyle ilgili de fikir alışverişinde bulundu.