08 Eylül 2024
  • Kocaeli18°C
  • İstanbul21°C
  • Ankara20°C
  • Rize22°C

EMEK PARTİSİ : İŞ, EKMEK , ÖZGÜRLÜK

EMEK Partisi saat 18.30 da Gebze meydanında basın toplantısı düzenledi.

EMEK PARTİSİ : İŞ, EKMEK , ÖZGÜRLÜK

21 Nisan 2014 Pazartesi 20:00

EMEK Partisi bölge örgütü bugün Gebze Kent Meydanı'nda basın toplantısı düzenledi.Sendika başkanı Engin Kulu; ''Uzun yıllardan beri işçi ve emekçilere dönük saldırılar, Özelleştirme, taşeronlaştırma, sendikasızlaştırma, işten atmalar ve asgari üçrete mahkum etme ısrar devam ediyor.Hükümet ve patronlar bu gücü sendikal bürokrasiden güç alarak yapıyorlar.'' dedi.

 

 

İşçiler, Emekçiler, Kadınlar, Gençler

Ülkemizde bu saldırılar yaşanırken, aynı zamanda sermaye ve hükümetin 1 Mayıs alanlarını işçilere yasaklıyor.1 Mayıs yaklaşıyor.Birlik, Dayanışma ve Mücadele günü olan 1 Mayıs'ta sendikalar böylesi bir dönemde bırakın işçileri birleştirmeyi, işçileri bölen bir rol oynuyorlar.

Biz mücadeleden yana değişik iş kollarında çalışan temsilci, işçi ve emekçiler olarak Gebze'de 1 Mayıs'ın ruhuna uygun çalışmalarımızı bu günden başlatatarak inisiyatif alıyoruz. Emekten yana siyasi partilere, sendikasız işçilere, işsizlere, kentsel dönüşüm mağduru olan mahalle halkına, kadınlara, gençlere çağrımız; gelin hep birlikte taleplerimize Gebze'de 1 Mayıs'ı kutlayalım.

Engin KULU, '' Yatağan işçisi yanlız değildir.'' diyerek bastın toplantısına son verdi.

img_0294.jpg

 

dscf2686.jpg