30 Eylül 2024
  • Kocaeli19°C
  • İstanbul20°C
  • Ankara20°C
  • Rize22°C

GEBZE' DE 2 AYRI KAZA 3 YARALI

Gebze’de meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Edinilen bilgi ve iddialara göre; İlk kaza Tatlıkuyu Mahallesi Gebze Center arkasında meydana geldi.

Gebze' de 2 Ayrı Kaza 3 Yaralı

10 Şubat 2015 Salı 12:06

M.Ç’nin idaresindeki 41 D 1765 plakalı kamyon yolda seyir halinde iken direksiyon hakimiyeti kaybederek, yol kenarında bulunan araçların arasına daldı. Bu sırada park halindeki otomobillerin arasından geçmekte olan Y.G isimli kişi araçların arasında kalarak yaralandı. Olayı gören çevredeki vatandaşlar hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Yaralı Y.G ambulans ile hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Öte yandan Y.G’nin sağlık durumun iyi olduğu, kazaya karışan M.Ç’nin ise yapılan incelemelerinde 1.36 promil alkollü olduğu bildirildi. 

MOTOSİKLETE ÇARPTI

 Diğer bir kaza ise Sultan Orhan Mahallesi İlyasbey Caddesi üzerinde gerçekleşti. A.K.A’nin kullandığı 41 VT 582 plakalı otomobil yolda seyir halinde iken önünde giden F.D’nin idaresindeki 20ALF 836 plakalı motosiklete çarptı. Çarpmanın etkisiyle yerde sürüklenen motosiklet sürücü F.D ve arkasında bulunan S.D yaralandı. Yaşanan kaza sonrasında yaralılar olay yerine çağırılan ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Ayrıca S.D ve F.D’nin sağlık durumun iyi olduğu bildirilirken, polis ekipleri her iki kaza ile ilgili soruşturma başlattı.