28 Eylül 2024
  • Kocaeli30°C
  • İstanbul28°C
  • Ankara30°C
  • Rize27°C

’’SAYIN BAŞBAKANIM BİR DÖNEM DAHA...’’

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı karşılarında gören bir grup vatandaş, kendisinden bir dönem daha başbakanlık yapmasını istedi.Afyonkarahisar’da gerçekleştirilen 22’nci İstişare ve Değerlendirme Toplan...

’’Sayın Başbakanım Bir Dönem Daha...’’

10 Mayıs 2014 Cumartesi 17:38

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı karşılarında gören bir grup vatandaş, kendisinden bir dönem daha başbakanlık yapmasını istedi.

Afyonkarahisar’da gerçekleştirilen 22’nci İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’na katılmak üzere kente gelen Başbakan Erdoğan, dün gece kalp krizi geçirerek hastanede tedavi altına alınan Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin’i hastanede ziyaret etti. Yaklaşık 10 dakika Metin’in yanında kalan Erdoğan, çıkışta kendisini bekleyen bir grup vatandaşla hastane önünde sohbet etti.

Vatandaşların hal ve hatırlarını soran, dertlerini dinleyen Erdoğan’a vatandaşlardan ilginç bir teklif geldi. Elini öpmek için sıraya giren vatandaşlardan birinin Erdoğan’a, "Sayın Başbakanım sizleri bir dönem daha başbakan olarak görmek istiyoruz" demesi şaşkınlığa neden oldu. Erdoğan ise bu talebe, "Hayırlısı inşallah" yanıtını verdi.

Küçük bir kız çocuğunu da annesinin kucağında seven ve onunla sohbet eden Erdoğan, başka bir kadının içki içip ve kumar oynadığını öne sürdüğü kocası ile ilgili problemlerini de dinledi. Başbakan Erdoğan ismi öğrenilemeyen kadına yardımcı olunması için Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu’na talimat verdi.

Erdoğan, yoğun sevgi gösterileri arasından hastaneden ayrılarak Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) hizmet binasının açılış törenine geçti.