29 Eylül 2024
  • Kocaeli17°C
  • İstanbul21°C
  • Ankara20°C
  • Rize20°C

ERBAKAN VAKFI ÜYELERİ 2016'YI DEĞERLENDİRDİ

Erbakan Vakfı Gebze Gençlik Kolları üyeleri, Sivil Toplum Merkezi'ndeki divan toplantısında 2016 yılı çalışmalarını değerlendirdi

Erbakan Vakfı üyeleri 2016'yı değerlendirdi

07 Şubat 2017 Salı 00:01

MAHALLELERDEN KATILIM

Erbakan Vakfı Gebze Gençlik Kolları’nın divan toplantısı önceki akşam Büyükşehir Belediyesi’ni sivil toplum merkezinde gerçekleştirildi. Toplantıya; Erbakan Vakfı Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Mustafa Kabaca, Erbakan Vakfı Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç, Gebze Gençlik Kolları Başkanı Halil Bilikçi ile Gebze’nin 40 mahallesinden sağlandı.

İLK GENÇLİK TOPLANTISI

Vakfın Gebze ilçe başkanı Engin Kılıç, toplantıda açılış konuşmasını yaparak vakıf üyelerini selamladı. Ardından ise SP’nin kurucu genel başkanı ve vakfın da kurucusu olan merhum Necmettin Erbakan’ın hayatının anlatıldığı slayt gösterimi yapıldı. Toplantıya; Darıca, Dilovası, Çayırova ilçelerinden de gençlerin katılımının olduğu belirtilirken, toplantı, vakfın Kocaeli’de ilk gençlik kolları divan toplantı olduğu söylendi.

2016 RAPORU SUNULDU

Vakfın Gebze gençlik kolları başkanı Halil Bilikçi ise “Dışarda bir sürü tehlike varken burada bu hayırlı hizmetlere imza atan bütün genç kardeşlerimi kutluyorum” dedi. Vakfın il başkan yardımcısı Mustafa Kabaca da, gündemdeki anayasa çalışmaları ve bu konudaki Milli Görüş camiasının görüşlerini dile getirdi. Toplantının sonunda, birim başkanları 2016 yılında yapılan faaliyetleri sunum halinde anlattı.