21 Eylül 2024
  • Kocaeli16°C
  • İstanbul19°C
  • Ankara15°C
  • Rize18°C

KARAOSMANOĞLU: “BİR OYU BİLE KÜÇÜK GÖRMEMELİYİZ”

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Pazarcılar Odası’nın düzenlediği programda pazarcılarla bir araya geldi, “Halk oylamasında bir oyu dahi küçük görmemeliyiz” dedi

Karaosmanoğlu: “Bir oyu bile küçük görmemeliyiz”

20 Mart 2017 Pazartesi 21:04

PAZARCILARLA BULUŞTU

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Pazarcıları Odası’nın Seka Park Otel’de düzenlediği kahvaltılı programa katıldı. İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, Türkiye Pazarcılar Federasyonu Başkanı Ali Karaca, Kocaeli Pazarcılar Odası Başkanı Ahmet Serim, Kocaeli Bakkalcılar Odası Başkanı Bayram Kütük ve odaların çok sayıda üye esnafı da programa katıldı.

DAHA İYİ KOŞULLAR

Açılış konuşması yapan Pazarcılar Odası Başkanı Ahmet Serim, “Şu anda Doğu Kışla projesi yapılmaktadır. Diğer pazarlarımızda da her konuda yardımcı olunuyor” dedi. İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan da, “Sekiz tane pazarımızı İzmit’e kazandırdık. Şimdi Alikahya’da da yapıyoruz. Cumartesi ve Perşembe pazarlarının daha iyi koşullara gelmesi için çalışıyoruz” açıklamasını yaptı.

PAZARCILAR ‘EVET’ DİYECEK

Pazarcılar Federasyonu Başkanı Ali Karaca ise 16 Nisan halk oylaması konusunda görüşlerini ifade ederek, şunları söyledi: “Kocaeli’nin, Federasyonumuzda yeri gerçekten bambaşkadır. Önümüzde bir halk oylaması süreci var. Biz ilk baştan beri evet diyen ilk federasyonuz. Çocuklarımızın geleceği için hepimiz ‘evet’ diyeceğiz. Gün birlik ve beraberlik zamanıdır” diye konuştu.

“PAZARCININ YANINDAYIZ”

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da konuşmasında, “Pazarcılık çileli ve zor bir iştir. Pazarcı esnafımız bizim bir hizmet kuruluşumuz gibidir. Her zaman pazarcımızın yanındayız. Hedefimiz bütün sokak pazar yerlerini kapalı duruma getirmektir. Daha güzel pazar alanları yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Henüz yeterli değiliz ama hemen hemen her ilçemizde kapalı pazar yerimiz var” dedi.

“EN ÜRETKEN KENTİZ”

Karaosmanoğlu, “Üretim bölgelerini birbirine bağlayan Metro sistemini yapacağız. Türkiye’nin en üretken kenti burasıdır. Sanayicimizle ve esnafımızla çok daha güzel işler yapacağız. Ancak ortaya koyulan bu hizmetler ve projeler tek başına iktidar sayesindedir. Halk oylamasında bir oyu dahi küçük görmemeliyiz” diyerek sözlerini tamamladı. Birliktelik çekilen hatıra fotoğraflarının ardından son buldu.