27 Eylül 2024
  • Kocaeli29°C
  • İstanbul26°C
  • Ankara28°C
  • Rize24°C

ÖNEMLİ OLAN AK PARTİ'NİN BAŞARISIDIR!

AK Partide kongre heyecanı hızla artmaya devam ederken geçtiğimiz günlerde mahalle başkanları ile bir araya gelerek sohbet ortamında istişare toplantısı yapan Köksal Tatoğlu, gazetemize açıklamalarda bulundu.

Önemli olan AK Parti'nin başarısıdır!

02 Ağustos 2017 Çarşamba 11:47

Ak Partinin kuruluşundan buyana çeşitli kademelerde görev alan ve halen ilçe başkanvekili görevini devam ettiren Köksal Tatoğlu “Geçtiğimiz gün mahalle başkanlarıyla yaptığımız sohbette Genel Merkezimizin belirlediği kriterler çerçevesinde,ilk önce mevcut ilçe başkanları değerlendirileceğini, Genel Merkezimizin mevcut ilçe başkanı Hasan Soba ile devam etmemesi durumunda tek listeli istişareye dayalı kongremizde Genel Merkezimizin oluru ile göreve getirilirse,Gebze’yi kucaklayıcı bir ekip kurarak Ak Parti’nin Gebze’deki potansiyelini en üst seviyeye taşımak istiyorum.”

Önemli olan Gebze Teşkilatlarının Ak Parti’mizin başarısıdır.Hepimizin amacı birlik ve beraberlik içerisinde en iyiyi yapabilmektir. Göreve talip olmak bu davaya hizmet etmiş her partilinin gönlünden geçer. Görev verilsede verilmesede her zaman partimin emrindeyim. Benim dışımda da bu davaya hizmet etmek için kim çıkarsa,başarılı olmaları içinde çalışacağız.Önemli olan AK PARTİ’mizin başarısıdır.