27 Eylül 2024
  • Kocaeli25°C
  • İstanbul23°C
  • Ankara25°C
  • Rize23°C

AK PARTİLİLER BAĞIŞ YARIŞINDA

AK Parti Kocaeli'de Cumhurbaşkanı adayları Recep Tayyip Erdoğan için bağış kampanyası başlattı. Partililer ilk günden banka şubelerine akın etti

AK Partililer bağış yarışında

01 Haziran 2018 Cuma 11:34

AKIN ETTİLER


Yeni seçim sistemine göre partilerin, kendi cumhurbaşkanı adaylarına yardımda bulunması yasak. Bu nedenle adaylar, bağış kampanyası düzenliyor. K Partililer, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a bağışta bulunmak üzere kampanyayı resmen başlattı. Partililer, Erdoğan için Ziraat Bankası'na akın ederken, uzun kuyruklar oluşturdu.


START GEBZE'DEN

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Milletvekili Cemil Yaman ile çok sayıda partili, kampanyanın startını Gebze'den verdi. İbrahim Karaosmanoğlu, herkesi bağışta bulunmaya davet etti. AK Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz, yöneticiler ve çok sayıda partili de İzmit'ten destek verdi. 

 

RESMEN BAŞLADI

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Milletvekili Cemil Yaman, Milletvekili adayı Hakan Höbek ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ile çok sayıda partili, kampanyanın startını Gebze'den verdi. İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz ve beraberindekiler de İzmit'ten destek sundu.