23 Eylül 2024
  • Kocaeli15°C
  • İstanbul18°C
  • Ankara15°C
  • Rize19°C

HAMZA ŞAYİR'İN ZAFERİ!

Seçim yarışının kıyasıya yaşandığı ve sonucu merakla beklenen Dilovası'nda kazanan Cumhur İttifakı Dilovası Belediye Başkan adayı Hamza Şayir oldu.

Hamza Şayir'in zaferi!

01 Nisan 2019 Pazartesi 01:39

İki adaylı yarışın yaşandığı ve sonucun merakla beklendiği Dilovası'nda Hamza Şayir, rakibi Ercan Dalkılıç'a 1500'e yakın oy fark atarak kazanan taraf oldu.

Resmi olmayan sonuçlara göre Cumhur İttifakı AK Parti Dilovası Belediye Başkan Adayı Hamza Şayir, Yüzde 52,63 ile Dilovası'nda seçimi kazanarak Dlovası Belediyesi Başkanı oldu.

YAMAN'LA BİRLİKTE SONUÇLARI TAKİP ETTİ

Seçim sonuçlarını teşkilat toplantı salonunda AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, İlçe Başkanı Osman Akbulut, İl yöneticileri, Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut, Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca ve binlerce partili ile takip eden Şayir, açılan sandıkların sonucunda güçlü rakibi Ercan Dalkılıç'a 1500'e yakın fark atınca Dilovası'nın yeni başkanı oldu.

YENİ DİLOVASI'NI İNŞA EDECEĞİZ

Gelen sonuçlar sonrası Belediye Başkanlığı kesinleşen Şayir, partililere yaptığı açıklama da "Tüm teşkilatımızla halkımızla birlik ve beraberlik içerisinde gece gündüz demeden çalıştık ve emeklerimizin karşılığını açılan sandıklar sonrasında aldık. Sonuçların halkımıza hayırlı olmasını diliyorum. Bizleri destekleyen desteklemeyen herkese çok teşekkürler ediyorum. Dilovası'nda yeni bir dönemi başlatacağız. Hep birlikte yeni Dilovası'nı inşa edeceğiz. Kazanan Dilovası olacak." dedi.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir kimdir?

Hamza Şayir 1972 yılında Ardahan'da doğdu, ilkokulu Ardahan, ortaokulu ise Artvin Hopa'da okudu. Daha sonra Lise ikinci sınıfta eğitim hayatına ara verdi. Liseyi açık öğretimde bitirdi. 1989 yılında Dilovası’na yerleşti. Gebze Tatlı Kuyu'da bulunan Şayir mühendisliğin sahibi olan Şayir evli ve 2 çocuk babası.