23 Eylül 2024
  • Kocaeli15°C
  • İstanbul18°C
  • Ankara15°C
  • Rize19°C

BAŞKAN ŞAYİR'E TEBRİK ZİYARETLERİ

31 Mart yerel seçimleri sonrası Dilovası Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Hamza Şayir'e vatandaşlardan yoğun tebrik ziyaretleri gerçekleşiyor.

Başkan Şayir'e tebrik ziyaretleri

07 Nisan 2019 Pazar 11:06

Geçtiğimiz günü mazbatasını alan ardından Dilovası Belediye Başkanlığı görevini devralan Hamza Şayir'e tebrik ziyaretleri başladı. Şayir'e Dilovası'nda 7'den 70'e hemen hemen her kesimden yoğun tebrik ziyaretleri gerçekleşiyor. Misafirlerini kapıda karşılayan Şayir, yoğun ilgiden oldukça memnun olurken, konuklarıyla yakından ilgileniyor.

ŞİMDİ ÇALIŞMA ZAMANI

Şayir tebrik ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Ülkemiz için İlçemiz için önemli bir seçim sürecini daha geride bıraktık. Bu sefer hem benim hemde Dilovası için önemli bir seçim süreciydi. Allah'a şükür halkımızın teveccühü bizden yana oldu ve Dilovası Belediye Başkanlığı gibi onurlu bir göreve layık görüldük. Şimdi bundan sonra çalışma zamanı, halkımıza verdiğimiz sözlerimizi yerine getirme zamanıdır. Yapacaklarımızla halkımızın gönlüne girme zamanıdır. Yolumuz uzun çok çalışacağız. Yapacak çok işimiz var. İnşallah 5 yılın sonunda da halkımızın karşısına alnı ak bir şekilde çıkacağız."dedi.      

sayire-tebrik-ziyaretleri-(2).jpegsayire-tebrik-ziyaretleri-(5).jpegsayire-tebrik-ziyaretleri-(3).jpegsayire-tebrik-ziyaretleri-(4).jpeg