22 Ekim 2024
  • Kocaeli7°C
  • İstanbul11°C
  • Ankara7°C
  • Rize9°C

ELLİBEŞ VE YÖNETİMİ, BÜYÜKAKIN'A GİTTİ

AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş ve yeni il yönetimi, ilk resmi ziyaretiniBüyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a yaptı.

Ellibeş ve yönetimi, Büyükakın'a gitti

26 Haziran 2019 Çarşamba 16:51

Kocaeli’de il yönetimi anlamında bir boşluk yaşandığını söyleyen AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, “Hiçbir sıkıntı oluşmadan yeni teşkilatlarımızı oluşturduk. Demokrasiye ve hukukun üstünlüğüne inancımız tam. 2023 hedeerine de inancımız tam. Bu ekibin çalışmaları ile Cumhurbaşkanımıza en güçlü desteği vereceğiz. Sizlere bir merhaba diyelim ve tanışalım dedik” dedi.

YENİ KANLAR VAR

Türkiye’nin en güçlü teşkilatlarından biri olduğunu söyleyen Büyükakın şu ifadelere yer verdi: “Kocaeli teşkilatlarının bu örnek modelinin devam etmesini bekliyor. Hizmetlerde öncülüğümüzün devam etmesini bekliyorum. Kadın ve gençlik kollarımız her zaman Türkiye’de ses getiren çalışmalara imza attı. Yükünüz ağır çünkü çıta yüksek. Çıta yükseldikçe işiniz daha çok zorlaşıyor. Daha çok emek sarf etmeniz gerekiyor. Hem yeni kanlar var hem de geçmişten bu yana hizmet eden arkadaşlarımız var. 

Teşkilatlarımıza layık hizmetler yapmak için elimizden geleni yapacağız. Teşkilatların sahadan getirdiği bilgiler her zaman çok önemli. Daha hızlı hareket etmemizi sağlıyor. Daha önce yapılan bu çalışmalarda Türkiye’ye örnek çalışalar yapıldı. İyi bir mutfak çalışması yapıldığında örnek işler çıkıyor. Mahalle başkanları üzerinden mahalle ve belediye arasında bağ kurmalıyız.