24 Eylül 2024
  • Kocaeli16°C
  • İstanbul19°C
  • Ankara13°C
  • Rize20°C

ÜÇ GÜNDE 11 BİN HANEYE GIDA YARDIMI!

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz katıldığı bir canlı yayında, ilçede ihtiyaç sahipleri başta olmak üzere vatandaşlar için dağıtılan Ramazan erzaklarının 11 bin haneye ilk 3 gün içerisinde ulaştırıldığını söyledi.

Üç Günde 11 bin haneye gıda yardımı!

03 Mayıs 2020 Pazar 20:23

2019 yılında göreve geldiğinde koyduğu tasarruf tedbirleriyle dikkat çeken Başkan Büyükgöz, büyük maliyetlere sebep olamasının yanı sıra ihtiyaç sahiplerine tam anlamıyla hizmet vermekten uzak mahalle iftarlarının yerine hanelere iftar kolileri ulaştırmaya başlamıştı.

ÜÇ GÜNDE 11 BİN ERZAK DAĞITILDI

Bu yılda Ramazan ayında, bir ailenin bir aylık ihtiyacını karşılayacak şekilde oluşturulan Ramazan erzak kolilerini yine ihtiyaç sahiplerine ilk üç günde ulaştırdıklarını canlı yayında ifade eden Başkan Büyükgöz, “Bereket, mağfiret ve paylaşma ayı mübarek Ramazanda hazırladığımız ve sayısı 11 bini geçen erzak kolileri hemşerilerimizin adreslerine ulaştırıldı. Belediyemize ulaşan talepleri geri çevirmeden bu çalışmamızı Ramazan ayı boyunca sürdüreceğiz” dedi.

ESKİ ADLİYE, KÜLTÜR MERKEZİ OLACAK 

Korona virüs ile mücadelenin tamamlanmasının ardından büyük projelerin startını da vereceklerini dile getiren Başkan Büyükgöz ayrıca, devir alınan eski adliye binasının da sosyal belediyecilik kapsamında gençlerin, çocukların ve kadınların hizmetine sunulacak canlı bir kültür, sosyal ve sanat merkezi olacağını açıkladı. Başkan Büyükgöz Gebzeli tüm hemşerilerinin Ramazan ayını da tekrar tebrik etti.

whatsapp-image-2020-05-03-at-20.01.27.jpeg