22 Ekim 2024
  • Kocaeli8°C
  • İstanbul12°C
  • Ankara7°C
  • Rize9°C

ÇAYIROVA BELEDİYESİ BÜYÜKŞEHİR’DEN DERTLİ

Seçimlerin üzerinden 18 ay geçmesine rağmen hizmet noktasında geçriğimiz döneme göre bir hayli durgun seyreden Çayırova Belediyesi’nde hizmet edemememin faturası Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a kesildi.

Çayırova Belediyesi Büyükşehir’den dertli

27 Ağustos 2020 Perşembe 11:39

Geçtiğimiz dönem Şevki Demirci ile birlikte şaha kalkan Çayırova’da hizmet noktasında Kocaeli’nin en çok ve en iyi hizmetlerini alan ilçesi olarak adını yazdırırken, bu dönem işler bir hayli ters gitmeye başladığı görüldü.

FATURA BÜYÜKŞEHİR’E

Şevki Demirci’nin Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile arasının iyi olması ve Çayırova’ya hizmet noktasında her istediğini yaptırması ile hizmette büyük atak yapan Çayırova’da ise şimdilerde hizmetlerin ağırdan gitmesinin faturasının Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a kesildiği söyleniyor.

ÇAYIROVA İÇİN KAYIP DÖNEM

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin ve ekibinin yakın çevresine hizmet noktasında Büyükşehir’in önceki dönem fazla hizmet etmesinden dolayı bu dönem hizmetleri başka ilçelere kaydırdıkları için Büyükşehir’den destek göremediklerini söyledikleri konuşulurken, önümüzde ki 5 yılın Çayırova için kayıp bir dönem olacağı ifade ediliyor.