21 Ekim 2024
  • Kocaeli10°C
  • İstanbul11°C
  • Ankara8°C
  • Rize9°C

YILDIRIM VE EKİBİNDEN BÜYÜKAKIN’A ZİYARET

Geçtiğimiz ay gerçekleşen AK Parti Dilovası 5. Olağan kongresi sonrası İlçe Başkanlığı koltuğuna oturan İlhan Yıldırım ve yeni yönetimi, Belediye Başkanı Hamza Şayir ile birlikte Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Tahir Büyükakın’ı ziyaret ettile

Yıldırım ve ekibinden Büyükakın’a ziyaret

09 Ekim 2020 Cuma 09:28

AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım ve yeni yönetimi, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut, Gençlik Kolları Başkan Vekili Yunus Elden ile birlikte Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Tahir Büyükakın’ı Gebze’de ki makamında ziyaret ederek kongre sonrası hem tanışma hemde ilçede yapılacak olan projeler üzerine fikir alışverişinde bulundular.

ca772b26-de33-4976-93d2-30047c4acd55.jpg

BAYRAK DEĞİŞİMİ YAŞADIK

Ziyarette yönetimini tek tek tanıtan Başkan Yıldırım, yaptığı konuşmada “Geçtiğimiz ay gerçekleşen kongremiz sonrası ilçemizde bir bayrak değişimi yaşandı. Bu değişimde Dilovası’nı kucaklayacak tecrübeli bir yönetim oluşturarak ilçemizin, yaşadığımız kentimizin ve ülkemizin sorunlarının çözümü noktasında elimizden gelen tüm gayreti yapacağız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde partimizin bayrağını daha yükseklere çıkarmak için çalışacağız.”dedi.

YILDIRIM DESTEK İSTEDİ

Tanışma ziyareti vesilesi ile gerçekleşen ziyarette Başkan Yıldırm ayrıca ilçenin öncelikli sorunu olan Kömürcüler OSB’nin kaldırılması ve diğer projelerin hayat geçmesi konusunda Başkan Büyükakın’dan destek istedi.   

d4541f66-6298-4079-b499-41898e1ae02c.jpg

BAŞKAN ŞAYİR’DEN BÜYÜKAKIN’A TEŞEKKÜR

Başkan Şayir’de yaptığı konuşmada “İlçemiz her geçen gün değişiyor. Seçim beyannamemizde söz verdiğimiz projelerimiz Büyükşehir Belediye Başkanımızın da desteği ile tek tek hayata geçiyor. İnşallah söz verdiğimiz tüm projelerimiz bu dönem hayat bulacak ve “Yükselen Şehir Dilovası’nı” hep birlikte inşa edeceğiz. Tahir Büyükakın Başkanımıza bize verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum.”dedi. 

KÖMÜRCÜLER OSB YAKIN ZAMANDA KALKACAK

Başkan Büyükakın ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Seçim sürecinde Dilovalı hemşerilerimize Kömürcüler OSB’yi kaldıracağımıza dair söz verdik ve sözümüzün arkasındayız. Çalışmalarımız bitmek üzere ve Kömürcüler OSB’yi yakın bir zamanda Dilovası’ndan kaldırıyoruz. Bu konuda halkımızın tereddüt yaşamasını istemiyoruz.

PROJELERİMİZ TEK TEK HAYAT BULUYOR

Ayrıca Dilovası kuruluşundan bu yana gelen bir hizmet açlığı yaşıyor. Bizde bu hizmet açlığının giderilmesi için ne gerekiyorsa yapacağız. Daha yaşanabilir bir Dilovası için projelerimiz teker teker hayat buluyor ve bulmaya devam edecek. Halkımız refah içerisinde yaşayacağı bir Dilovası’nı hep birlikte hayata geçireceğiz. Kapalı Semt Pazarımızın inşaatı yakında başlayacak. Mesire alanlarımız Dilovası halkının huzur bulacağı alanlar olacak İnşallah. Mesire alanlarımızı da hem genişletiyor hemde yeniliyoruz. Eynerce Kavşağımızı bitirdik. Dilderesi projemizde sona geldik. Diliskelesi Balıkçılar Barınağı yanında halkımızın dinlenebileceği bir tesisi hayata geçiriyoruz.”dedi.