23 Eylül 2024
  • Kocaeli21°C
  • İstanbul20°C
  • Ankara14°C
  • Rize22°C

GEBZE BÖLGESİNDEN KİMLER OLACAK?

Yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilecek olan AK Parti Kocaeli İl Kongresi için liste çalışmaları tam gaz devam ediyor.

Gebze bölgesinden kimler olacak?

07 Kasım 2020 Cumartesi 14:19

Kocaeli merkezde yoğun mesaisi bitmeyen AK Parti'nin, Gebze bölgesinde de yoğunluğu aynı şekilde yürütülüyor. Birçok isim Gebze bölgesinden adını listeye yazdırmak için çaba sarf ediyor.
Gebze'den  6 kişinin listeye gireceği bekleniyor.

Bunlardan muhtemel isimler ise alınan bilgilere göre şöyle; Sefa Aydın, Mehmet Başaran, İrfan Ayar, Av. Seda Çelik, Mehmet Fatih İşlek, Engin Güzel, Yavuz Kuş, Mustafa Yıldıztekin, Şamil Yalçın, Murat Yelek. Çayırova'da ise Mustafa Usta ve Ekrem Karahan, İdris Demir isimleri ön plana çıkıyor.

DİLOVASI'NDAN KİM GİDECEK!

Dilovası’nda ise Osman Akbult’a kesin gözüyle bakılırken, İsmail Demir, Mahmut Barış, Selçuk Avcı, Halil İbrahim Arslan, Bulut Burhan Tezcan isimleri de il yönetimine girecek isimler arasında geçiyor.

ESKİ BAŞKANLARA AHDE VEFA

Öte yandan İl Başkanı Mehmet Ellibeş’in, geçtiğimiz dönem Gebze, Çayırova ve Dilovası ilçe Başkanlarına listesinde yer vermesine kesin gözüyle bakılıyor. Kongre sürecinde nefis yapmadan görevi hiçbir problem çıkarmadan devreden eski Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, Çayırova İlçe Başkanı Ekrem Karahan ve Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut’un ahde vefa gösterilerek onore edileceği ve yeni İl yönetiminde yer alacağı öğrenildi. Ellibeş, eski İlçe Başkanlarına ağırlık vererek güçlü bir kadro hedefliyor.