22 Eylül 2024
  • Kocaeli19°C
  • İstanbul22°C
  • Ankara15°C
  • Rize22°C

GEBZELİ ŞEHİDİN HAYRATINA ÇİRKİN SALDIRI!

Gebzeli Şehidimiz Batıkan Avcı’nın hayratına çirkin saldırı.

Gebzeli Şehidin hayratına çirkin saldırı!

08 Kasım 2021 Pazartesi 10:50

Derince’de şehidimiz Emre Kaan Arlı’nın mezarına PKK’lı bir terörist tarafından saldırının ardından, bir çirkin olayda Gebze’de meydana geldi. Şehit Batıkan Avcı adına geçtiğimiz yıllarda MHP Gebze İlçe Başkanlığı’na bağlı Aksesapağı Bölge temsilciliği tarafından yapılan hayır çeşmesine henüz kimliği belirlenemeyen kişi yada kişiler tarafından saldırı meydana geldi. Hayrata zarar veren kişi yada kişilere MHP Gebze İlçe Başkanlığı’ndan çok sert tepki geldi. Kullanılamaz hale gelen hayratla ilgili açıklama yapan MHP Gebze İlçe Başkanlığı, “Konu İlçe Başkanlığımıza iletilmiş olup, İlçe Başkanımız Sayın Bülent Özdemir Bey'in talimatları doğrultusunda derhal bir Ekip Yağcılar Köyüne gönderilmiş ve gerekli araştırmalar yapılmaktadır.”denildi.
 

ŞEHİTLERİMİZİN KANINDA BOĞULACAKSINIZ!

Son zamanlarda şehitlerimizin aziz hatıralarına yönelik saldırı girişimlerine ateş püsküren MHP Gebze, “Şunu önemle belirtmek isteriz ki,  Bu Alçaklığı yapan Kansız Karaktersiz Kişiliksiz her kimse, kimlerse er yada geç ortaya çıkarıp Adalete teslim edeceğiz. En kısa sürede Şehit Batıkan Avcı Hayratımızı kullanılır hale getireceğiz. Hainlerin bu menfur saldırısı Biz Ülkücüleri dün olduğu gibi bugün de yarında asla yıldıramayacaktır. Alayınız Şehitlerimizin kanında boğulacaksınız.”açıklamasında bulundu.
 

ŞEHİTLERİMİZE SALDIRANLARIN KARŞISINDAYIZ

MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir de son günlerde Üst üste Şehitlerimize ve emanetlerine yapılan sözlü hakaret ve fili saldırılar için  açıklamalar da bulundu:  Özdemir, “Şehitlerimiz ve Emanetleri onurumuzdur, Önce Lütfü Türkkan'ın Şehit ailesine küfürlü hakareti, akabinde Derince de Şehidimiz Emre Kaan Arlı'nın kabrine yapılan çirkin saldırı ve bugün MHP Gebze İlçe Başkanlığımızın yaptırmış olduğu Şehit Batıkan Avcı Hayratın'a yapılan filli saldırıyı şiddetle kınıyorum. Önemle belirtmek isterim ki;

"Aziz vatanımız ve mukaddes değerlerimiz uğruna gözünü dahi kırpmadan canını vererek bedel ödemiş olan şehitlerimize ve şehitlerimizin emanetlerine yönelik hakaret içeren söz ve beyanlarda bulunan herkesin karşısında olacağımızı bir kez daha belirtir; bu güne kadar vatan uğruna, mukaddes değerler uğruna canını seve seve veren bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına sabr-ı cemiller niyaz ederim.”