22 Eylül 2024
  • Kocaeli15°C
  • İstanbul19°C
  • Ankara13°C
  • Rize19°C

GEBZE NÜFUS MÜDÜRLÜĞÜ YENİ KONSEPTİYLE HİZMETE AÇILDI

Yenilenen Gebze İlçe Nüfus Müdürlüğü’nün resmi açılışı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürü Şefik Aygöl’ün de katılımıyla gerçekleştirildi.

Gebze nüfus müdürlüğü yeni konseptiyle hizmete açıldı

31 Mart 2022 Perşembe 07:52

Gebze İlçe Nüfus Müdürlüğü’nün resmi açılışı dün gerçekleştirildi. Açılış programına Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürü Şefik Aygöl, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Yaşar Çakmak, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze Cumhuriyet Başsavcısı Erdal Kuruçay, Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, Gebze Teknik Üniversitesi Genel Sekreteri Nadir Yıldırım, Gebze Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Alper Yılmaz, Kocaeli İl Nüfus Müdürü İlhan Eser, Gebze İlçe Nüfus Müdürü Hasan Aydın, kent protokolü, birim müdürleri, siyasi partilerin ilçe temsilcileri, muhtarlar ve STK temsilcileri katıldı.

 

“GEBZE BÜYÜKŞEHİRLİ İL OLMALI”

Programda ilk olarak bir konuşma yapan Kocaeli İl Nüfus Müdürü İlhan Eser, yenileme ve tadilat çalışması için emeği geçen herkese teşekkür etti. Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler de yaptığı konuşmada, “Gebze’de güzel bir dayanışma var. Bu dayanışma sayesinde bu güzel eserler ortaya çıkıyor. Gebze’nin büyükşehirli il olmasıyla daha güzel eserler yaparız” dedi. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz de Gebze Belediyesi olarak Türkiye’de ilkleri yaşattıklarını ifade ederek, “E-belediyecilik üzerinden yaptığımız işler kanun halini alıyor. E işlemlerde yüzde 70’e yaklaştık. Kışlada yeni kaymakamlık binası yapılacak. İki yıl da olsa Gebzeliler, yenilenen nüfus müdürlüğüyle hizmet almalıydı” dedi.

 

“GÜNDE 600 KİŞİ GELİYOR”

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler de yenileme çalışmasında emeği geçen herkese teşekkür ederek, “Burası imece usulü ile yapıldı. İnsanlarımız burada eziyet çekiyordu. Vatandaşımız bundan daha iyisine layık. Bakanımızın ideali için gayret eden müdürlüğümüze teşekkür ediyorum. Personelin ciddi bir iş yükü var ve bu anlamda onlara teşekkür ediyorum. Vatandaş memnuniyetini burada arttırdık. Yenileme çalışmalarını canla başla yöneten bir genel müdürümüz var. Günde 600 vatandaşımız bu kapıdan içeri giriyor. Yeni binamızın projesinin ihalesi yapılacak. Çalışmalarda bize destek veren tüm kurumlara teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

“SOYLU’NUN GEBZE’YE ÇOK SELAMI VAR

Programda son olarak konuşan Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürü Şefik Aygöl, “Buradaki asıl güzellik birliktelik. Nüfus müdürlüğünün yenilenmesi için destek veren tüm kurumlara teşekkür ediyorum. Bakanımızın burası için koordineli bir çalışma yapılması çok hoşuna gitti. Çok kıymetli Gebze halkının kötü şartlarda hizmet almasını istemedik. İlk defa bir açılışa katılıyoruz. İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’nun Gebze’ye çok selamı var. Nüfus hizmetler çağ atlamaya başladı. Nüfus teşkilatı Türkiye’nin teknolojik altyapısının omurgasıdır. 1.5 senelik süre içerisinde 816 ilçemizin konseptini tamamladık. Bunu yaparken vatandaşımız daha sağlıklı hizmet alsın diye yapıyoruz. Gebze halkı için çalışıyoruz. Personel desteğini çok kısa sürede halledeceğiz. Gebze ne istiyorsa başımızın gözümüzün üzerine. Gebze halkı her şeyin en iyisini hak ediyor” dedi.

2-20220329164643.jpgacilis-3-004.jpg