Cuma, 4 Eylül 2026 04.09.2026
26°C
USD 48,31
EUR 56,07
Altın 6.956
Benzin 94,21
Dizel 89,16

Habertürk Sunucusu Köşker’in Åžok İddiaları!

Habertürk'ün eski sunucusu Nur Köşker, Mehmet Akif Ersoy'un kendisini taciz ettiğini iddia etti. Bu iddialar kamuoyunda yeni bir tartışma başlattı.

Habertürk Sunucusu Köşker’in Åžok İddiaları!

Habertürk Televizyonu’nun eski sunucularından Nur Köşker, gazeteci Mehmet Akif Ersoy’un kendisini yıllar boyunca taciz ettiÄŸini öne sürdü. Sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, Ersoy’un rahatsız edici davranışlarını ve tehditlerini anlattı.

KÖŞKER’İN İDDİALARI

Köşker, yaÅŸadıklarını ÅŸu sözlerle anlattı: “O adam yüzünden kıta deÄŸiÅŸtirdim.” İddiasına göre, süreç evli olduÄŸu dönemden itibaren baÅŸladı ve uzun süre devam etti. “Çok uzun süreli bir taciz süreci var. Asansör kapısını tutmak, rahatsız edici davranışlar… Sonra saçma sapan mesajlar.” ÅŸeklinde konuÅŸtu.

Ersoy’un kendisine “Sabah bülteninde ledin önüne geç, bacaklarını göreyim” gibi mesajlar gönderdiÄŸini belirten Köşker, bu baskılar nedeniyle Habertürk’ten ayrılmak zorunda kaldığını ifade etti. “Kariyerimin zirvesindeydim. Hafta sonu ana haber sunuyordum. Sonra bir sene iÅŸsiz kaldım. Hayatımın en zor dönemiydi.” dedi.

ÜLKEYİ TERK ETME KARARI

Köşker, ülkeyi terk etme kararının bu süreçle baÄŸlantılı olduÄŸunu belirtti: “En son artık ‘olmayacak bu ülkede’ deyip kıta deÄŸiÅŸtirdim. O adam yüzünden.” Mehmet Akif Ersoy hakkındaki soruÅŸturma devam ederken, Köşker’in iddiaları kamuoyunda yeni bir tartışma baÅŸlattı.


Yorum Bırakın

Milli Hakimiyet sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin