Pazartesi, 31 Ağustos 2026 31.08.2026
25°C
USD 48,16
EUR 56,09
Altın 6.883
Benzin 85,31
Dizel 77,76

Adapazarı Gişelerinde Serbest Geçiş Sistemi Başlıyor!

Adapazarı Gişeleri'nde serbest geçiş sistemi çalışmaları başlıyor. Çalışmalar 23 Aralık 2025'te başlayacak ve 24 saat esasına göre sürecek.

Adapazarı Gişelerinde Serbest Geçiş Sistemi Başlıyor!

Adapazarı Gişelerinde Serbest Geçiş Sistemi çalışmaları başlıyor. Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü sorumluluğundaki gişelerde, kanopiler ile binaların yıkılması, Serbest Geçiş Sistemi’nin altyapı imalatlarının yapılması ve diğer ücret toplama istasyonlarında oluşan hasarlı altyapıların yenilenmesi çalışmaları kapsamında TEM Otoyolu Adapazarı Ücret Toplama İstasyonu serbest geçiş sistemine dönüştürülecek.

ÇALIŞMALAR BAŞLIYOR

Yapılacak çalışmalar nedeniyle Adapazarı Gişeleri’nden otoyola giriş ve çıkışlar, servis yolları üzerinden kontrollü olarak sağlanacak. Çalışmaların 23 Aralık 2025 Salı günü (bugün) başlayacağı ve 24 saat esasına göre sürdürüleceği bildirildi. Çalışmalar süresince gerekli tüm emniyet tedbirlerinin alınacağı, onaylı trafik projesine uygun şekilde trafik işaretlemesi yapılacağı belirtildi. Yetkililer, sürücülerin yol üzerindeki trafik işaret ve işaretçilerine titizlikle uymaları gerektiğini vurguladı.

Yorum Bırakın

Milli Hakimiyet sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin