Cuma, 9 Ekim 2026 09.10.2026
24°C
USD 49,22
EUR 55,21
Altın 6.638
Benzin 85,10
Dizel 90,50

Ümit Özdağ’dan Şeyh Said’e Sert Sözler!

Ümit Özdağ, Şeyh Said'e 'hain' dediği için dava açıldığını duyurdu. Açıklamaları kamuoyunda geniş yankı uyandırdı.

Ümit Özdağ’dan Şeyh Said’e Sert Sözler!

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Şeyh Said’e yönelik sözleri nedeniyle hakkında dava açıldığını açıkladı. Özdağ, açıklamasında sert ifadeler kullanarak sözlerinin arkasında durduğunu belirtti.

DAVA AÇILDI

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Şeyh Said’e “hain” dediği gerekçesiyle hakkında dava açıldığını söyledi. Konuyla ilgili açıklama yapan Özdağ, Türk devletine, cumhuriyete ve Mustafa Kemal Atatürk’e ihanet eden bir kişinin hain olarak idam edildiğini vurguladı.

Özdağ, “Türk devletine, cumhuriyete ve Atatürk’e ihanet edip hain olarak idam edilen bir haine başka ne diyecektim?” ifadelerini kullandı. Şeyh Said’e atfedilen sözleri de hatırlatan Özdağ, “Bu hain, ‘1 Türk öldürmek 70 kâfir öldürmekten evladır’ demiştir. Vatan kahramanı mı deseydim?” dedi.

KAMUOYUNDA YANKI UYANDIRDI

Açıklama, kamuoyunda geniş yankı uyandırdı.

Yorum Bırakın

Milli Hakimiyet sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin