Gebze Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Aslantaş ve yönetim kurulu üyeleri, Sebze ve Meyve Hal Derneği Başkanı Faris Toktaş’ı ziyaret etti. Ziyarette sektörün sorunları ve çözüm önerileri üzerine istişarelerde bulunuldu.
SEKTÖRÜN MEVCUT DURUMU
GTO heyeti, Kocaeli Batı Sebze ve Meyve Hali’ni gezerek hal esnafı ile bir araya geldi. Görüşmelerde sektörün mevcut durumu, esnafın karşılaştığı sorunlar ve çözüm önerileri ele alındı. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.
STRATEJİK ÖNEM VURGUSU
GTO, üretimden tüketime uzanan tedarik zincirinin önemli bir halkasını oluşturan sebze ve meyve halinin bölge ekonomisi açısından taşıdığı stratejik öneme dikkat çekti. Gebze Ticaret Odası olarak sektör temsilcileriyle iş birliği ve istişare kültürünün kararlılıkla sürdürüleceği vurgulandı.
