Çarşamba, 14 Ekim 2026 14.10.2026
16°C
USD 49,39
EUR 55,30
Altın
Benzin 84,20
Dizel 96,90

Derince’de Elektrik Kesintileri Masaya Yatırıldı!

Derince'de elektrik kesintileri ve altyapı sorunları üzerine önemli bir toplantı yapıldı. Belediye Başkanı Sertif Gökçe'nin liderliğinde gerçekleşen toplantıda çözüm önerileri tartışıldı.

Derince’de Elektrik Kesintileri Masaya Yatırıldı!

Derince’de yaşanan elektrik kesintileri ve enerji altyapısına ilişkin sorunların ele alındığı toplantı, Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe’nin başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya mahalle muhtarları ve SEDAŞ yetkilileri katılım sağladı.

ELEKTRİK ALTYAPISI DEĞERLENDİRİLDİ

Toplantıda ilçedeki elektrik altyapısının mevcut durumu değerlendirilirken, mahallelerin yaşadığı sorunlar ve ihtiyaçlar tek tek ele alındı. Karşılıklı görüş alışverişiyle çözüm önerileri masaya yatırıldı.

Derince Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, kurumlar arası koordinasyonun güçlendirildiği, muhtarlarla kurulan güçlü iletişim sayesinde kentin taleplerinin birlikte çözüme kavuşturulmasının hedeflendiği vurgulandı.

Yorum Bırakın

Milli Hakimiyet sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin