Salı, 27 Ekim 2026 27.10.2026
12°C
USD 49,65
EUR 55,60
Altın 6.385
Benzin 76,70
Dizel 97,10

Körfezli genç güreşçiler Isparta’da mücadele ediyor!

Körfezli genç güreşçiler, Isparta'da düzenlenen U17 Türkiye Serbest Stil Güreş Grup Şampiyonaları'nda ter döküyor. Heyecan dolu müsabakalarda madalya için yarışıyorlar.

Körfezli genç güreşçiler Isparta’da mücadele ediyor!

Körfezli genç güreşçiler, Isparta’da düzenlenen U17 Türkiye Serbest Stil Güreş Grup Şampiyonaları’nda ter döküyor. Türkiye Güreş Federasyonu tarafından organize edilen bu önemli etkinlik, 14-16 Ocak 2026 tarihleri arasında Isparta, Yozgat ve Kars illerinde gerçekleştiriliyor.

ELMAS, ŞİMŞEK VE ŞEKER MADALYA İÇİN MÜCADELE EDİYORLAR

İl seçme müsabakalarında başarılı olarak grup şampiyonalarına katılma hakkı elde eden genç güreşçiler, kıyasıya mücadele ediyor. Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü’nden Muhammed Elmas, Ahmet Tarık Şimşek ve Ali Rıza Şeker de Isparta’daki grup şampiyonasına katılıyor.

ANTRENÖR ŞİRİN HAZIRLADI

Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü’nün güreş antrenörü Veysel Şirin’in nezaretinde hazırlanan genç güreşçilerimizden Muhammed Elmas 71 kg’da, Ahmet Tarık Şimşek 80 kg’da ve Ali Rıza Şeker 92 kg’da zorlu rakipleriyle karşılaşıyor. Ali Rıza Şeker, ilk eleme turunda Denizli’den, ikinci eleme turunda ise Antalya’dan gelen rakiplerini yenmeyi başardı. Şeker, kilosundaki diğer maçların sonuçlarına göre yeni rakipleriyle karşılaşarak final için mücadele edecek.

Yorum Bırakın