Çarşamba, 2 Eylül 2026 02.09.2026
28°C
USD 48,28
EUR 55,98
Altın 6.690
Benzin 88,34
Dizel 81,45

Okan Buruk’tan Manav Açıklaması: Gülüyorum Geçiyorum!

Okan Buruk, manavda görüntülenmesiyle ilgili çıkan yorumlara yanıt verdi: 'Gülüyorum geçiyorum.'

Okan Buruk’tan Manav Açıklaması: Gülüyorum Geçiyorum!

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Bebek Otel’in yakınındaki bir manavda görüntülenmesiyle ilgili çıkan yorumlar üzerine açıklamalarda bulundu. Buruk, olayın tamamen sıradan bir alışverişten ibaret olduğunu söyledi.

OKAN BURUK’UN AÇIKLAMALARI

“Evimin 500 metre ilerisindeki manava gidişim… 5 Eylül’dü, tarihe de baktım. Manavdan yaptığım alışverişin dekontunu çıkardım” diyen Buruk, o dönemin nektar zamanı olduğunu belirterek, “Hünnap, avokado, mango almışım. Bir meyveyi de yemiştim. Çıkarken elimdeydi” ifadelerini kullandı.

Kendisine yöneltilen “Elinde ne vardı?” ve “Poşetler nerede?” sorularına da açıklık getiren Buruk, “Arabam oradaydı, valeye bırakmıştım. Poşetleri arabaya gönderttim. Ben sokağa, yere hiçbir şey atmam. Alıp cebime koydum. Bu hassasiyette bir insanım” dedi.

YORUMLARA TEPKİ

Okan Buruk, konu üzerinden yapılan yorumlara tepki göstererek, “Saçma sapan, bel altı şeyler oluyor. Bunlara gülüyorum, geçiyorum. Onları hiçbir şekilde kafaya takmıyorum” şeklinde konuştu.

Yorum Bırakın

Milli Hakimiyet sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin