Çarşamba, 16 Eylül 2026 16.09.2026
14°C
USD 48,65
EUR 56,12
Altın 6.718
Benzin 102,17
Dizel 96,03

İzmit’te Çınar Akademi’den Sınav Öncesi Hızlandırma!

İzmit Belediyesi Çınar Akademi, sınav öncesi hızlandırma programıyla öğrencilere önemli bir destek sunuyor.

İzmit’te Çınar Akademi’den Sınav Öncesi Hızlandırma!

İzmit Belediyesi Çınar Akademi, 8 ve 12. sınıf öğrencileri için sınavlara yönelik hızlandırma programı düzenleyerek konu tekrarları ve yoğun soru çözümleriyle öğrencilerin başarısını artırmayı hedefliyor. İzmit Belediyesi Çınar Akademi, 8 ve 12. sınıf öğrencilerinin sınav hazırlık sürecini daha verimli hale getirmek amacıyla hızlandırma programı düzenliyor. Program, 8. sınıf öğrencileri için 18–22 Ocak, 12. sınıf öğrencileri için ise 19–23 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

MAHALLELERDE DE UYGULANACAK

Beş gün sürecek hızlandırma programı kapsamında temel derslere yönelik yoğun konu anlatımları, soru çözümleri ve konu tekrarları yapılacak. Alanında uzman öğretmenler tarafından yürütülecek programla öğrencilerin akademik eksiklerinin giderilmesi ve sınav öncesi konu hâkimiyetlerinin artırılması hedefleniyor.

Öte yandan İzmit Belediyesinin Mahalle Etütleri Projesi kapsamında da 18–22 Ocak tarihleri arasında 9 farklı eğitim noktasında destekleyici eğitimler verilecek. Bu kapsamda, haftanın bir günü olmak üzere her eğitim noktasında 8 saatlik etüt programı uygulanacak.

ÖNEMLİ BİR DESTEK

Hızlandırma programının, öğrencilerin zaman yönetimi becerilerini geliştirmesi, sınav stratejilerini güçlendirmesi ve sınav performanslarına olumlu katkı sunması amaçlanıyor. Çınar Akademi tarafından hayata geçirilen bu çalışma, sınav öncesi hazırlık sürecinde öğrencilere önemli bir destek sunacak.

Yorum Bırakın

Milli Hakimiyet sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin