Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Oda Orkestrası, 28 Ocak 2026 Çarşamba günü gerçekleşen konserinde dinleyicilerine unutulmaz bir akşam yaşattı. Çok sevilen Toygar Işıklı’nın dizi müzikleri, senfonik bir ortamda yeniden hayat buldu. Konser, Kocaeli Kongre Merkezi’nde yoğun bir katılımla gerçekleşti.
İZLEYİCİLERİN ALKIŞLARIYLA DESTEK
Oda Orkestrası, yılın ilk konserinde sanatseverlerle buluştu. Dinleyicilerden gelen yoğun istek üzerine, Toygar Işıklı’nın eserleri bir kez daha seslendirildi. Oda Orkestrası Şefi Engin Şen, “Oda Orkestrası bu akşam kalbi ile müzik yapacak. Sizlerin de her zaman yanımızda olması ile yine çok mutlu ve güçlüyüz. Hepinize iyi seyirler diliyoruz” diyerek izleyicilere teşekkür etti.
ENGİN ŞEN YÖNETİMİNDEKİ ORKESTRA
Engin Şen yönetimindeki Oda Orkestrası’nın heyecanla beklenen konseri için vatandaşlar saatler öncesinden sıraya girdi. Nilay Öncüloğlu’nun solist olarak eşlik ettiği konserde, “Yaprak Dökümü”, “Ezel”, “Aşk-ı Memnu” gibi dizilerin müzikleri seslendirildi. Konser sırasında barkovizyondan dizilerin en sevilen sahneleri de izleyicilere sunuldu.
TEŞEKKÜR ÇİÇEĞİ TAKDİM EDİLDİ
Konser sonunda Kültür Sanat ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Murat Yavuz ile Etüt ve Projeler Dairesi Başkanı Serkan Ihlamur, sahneye gelerek Oda Orkestrası Şefi Engin Şen ve solist Nilay Öncüloğlu’na teşekkür çiçeği takdim etti.
