Çayırova Belediyesi, Türkiye Basketbol Ligi’nde zirve takibini sürdürüyor. Kipaş İstiklalspor’u deplasmanda mağlup eden takım, 22. maçında 18. galibiyetini elde etti.
GALLİNAT’TAN 31 SAYI
Şampiyonluk parolasıyla sezona başlayan Çayırova Belediyesi, Kahramanmaraş Kipaş İstiklalspor’a konuk oldu. Baş antrenör Ender Aslan yönetimindeki ekip, ilk çeyreği 16-21 önde kapattı ve devre arasına 36-51 üstünlükle girdi. Üçüncü çeyrekte Kipaş İstiklalspor’un hücum etkinliği artsa da, Çayırova Belediyesi karar periyoduna önde girdi ve mücadeleyi 75-92 kazandı. Roberto Gallinat 31 sayıyla maçın en skorer ismi olurken, Can Uğur Öğüt ve Arca Tülüoğlu’nun katkıları da galibiyette önemli rol oynadı.
ÇİFTÇİ’DEN MAÇ SONU TEBRİK
Bu galibiyetle birlikte Çayırova Belediyesi, ligdeki galibiyet serisini üç maça çıkardı ve maç fazlasıyla ikinci sıraya yükseldi. Maç sonunda büyük sevinç yaşayan teknik heyet ve oyunculara Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi de tebriklerini iletti. Çiftçi, “Kipaş İstiklal Spor’u mağlup ederek önemli bir galibiyete imza atan basketbol takımımızı tebrik ediyorum” dedi.
