Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, STK temsilcilerini iftar yemeğinde ağırladı ve sivil toplum kuruluşlarının birliğin, dayanışmanın ve ortak aklın en güçlü temsilcileri olduğunu belirtti.
Körfez Kent Konseyi ile düzenlenen programa Körfez Kaymakamı Uğur Kalkar, AK Parti İl Başkanı Şahin Talus, oda başkanları, siyasi partilerin ilçe başkanları, muhtarlar, dernek başkanları ve yöneticileri katıldı.
YOĞUN KATILIM
Körfez Kent Konseyi Başkanı Ahmet Önal, katılımcılara hitaben, “Sizlerle bir arada olmak beni mutlu etti. Birlikte olursak bize hiçbir şey olmaz” dedi. Ardından Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt söz aldı.
Söğüt, “Körfez’in tüm renkleriyle bir arada olmak, aynı sofrayı paylaşmak beni mutlu ediyor. Birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sivil Toplum Kuruluşlarımız; birliğimizin, dayanışmamızın ve ortak aklın en güçlü temsilcileridir” şeklinde konuştu.
BİRLİK MESAJI
Körfez Kaymakamı Uğur Kalkar, tutulan oruçların kabul olması ve Ramazan Bayramı’na sağlıkla ulaşılması temennisinde bulundu. Konuşmaların ardından iftar yapıldı ve hatıra fotoğrafı çekildi.
