Cuma, 16 Ekim 2026 16.10.2026
12°C
USD 49,42
EUR 55,41
Altın 6.665
Benzin 84,30
Dizel 96,90

MHP Derince’den Çenesuyu Okulu Müdürü’ne Destek

MHP Derince İlçe Teşkilatı, Çenesuyu İlk ve Ortaokulu'nda yaşanan olay sonrası okul müdürüne destek ziyaretinde bulundu. İlçe Başkanı Ayhan Aksoy, eğitim camiasının yanında olduklarını belirtti.

MHP Derince’den Çenesuyu Okulu Müdürü’ne Destek

MHP Derince’den Çenesuyu Okul Müdürü’ne Destek Ziyareti. Derince Çenesuyu İlk ve Ortaokulu’nda okul zilinde çalınan ilahi nedeniyle bir velinin okul müdürüne yönelik sergilediği tepki, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Velinin tutumu kamuoyunda büyük tepki toplarken, yaşanan hadise üzerine Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Derince İlçe Teşkilatı duruma sessiz kalmadı.

MHP Derince İlçe Başkanı Ayhan Aksoy ve yönetim kurulu üyeleri, olayın yaşandığı Çenesuyu İlk ve Ortaokulu’nu ziyaret ederek okul müdürüyle bir araya geldi. Ziyaret sırasında eğitimcilere yönelik gerçekleştirilen saygısızlığın kabul edilemez olduğunu vurgulayan Aksoy, her şartta eğitim camiasının ve okul idaresinin yanında olduklarını ifade etti.

EĞİTİMCİLERE DESTEK

Başkan Aksoy, sosyal medyadaki tartışmaların odağındaki okul müdürüne moral desteği verirken, milli ve manevi değerlerin eğitim kurumlarında yaşatılmasının önemine dikkat çekti. Yapılan görüşmede, bir eğitimciye yönelik sergilenen bu tür yaklaşımların toplum vicdanını yaraladığı belirtilerek, MHP teşkilatı olarak süreci yakından takip edecekleri mesajı verildi.

Yorum Bırakın

Milli Hakimiyet sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin