Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kadir Gecesi dolayısıyla Fevziye Camii bahçesinde teravih namazı sonrası vatandaşlara kandil simidi ikram etti.
Ramazan boyunca birlik ve beraberlik ortamları oluşturan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, manevi ve sosyal etkinliklerle vatandaşların Ramazan coşkusunu yaşamasına katkı sağlıyor. Sivil Toplum Kuruluşları ile İlişkiler Dairesi Başkanlığı ekipleri, Kadir Gecesi’nde vatandaşlara kandil simidi ikramında bulundu.
RAMAZAN’IN RUHU ŞEHİRLE BULUŞTU
Fevziye Camii bahçesinde teravih namazı sonrasında düzenlenen programda ekipler, vatandaşlara kandil simidi ikram ederek manevi bir paylaşım ortamı yarattı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı boyunca bu tür etkinliklerle toplumsal dayanışmayı güçlendirmenin yanı sıra, şehrin dört bir yanında Ramazan’ın manevi iklimini yaşatıyor.
CUMHURİYET BULVARI’NDA RAMAZAN COŞKUSU
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı boyunca Cumhuriyet Bulvarı üzerinde kurulan çadırda çocukları da unutmadı. İftardan sonra miniklere patlamış mısır, pamuk şeker ve balon dağıtılarak Ramazan’ın neşesi paylaşıldı. Ailelerin de ilgi gösterdiği Ramazan Çadırı’nda iftarın ardından vatandaşlara sıcak çay ikram edilerek sohbet ortamı oluşturuldu.
