Pazar, 23 Ağustos 2026 23.08.2026
21°C
USD 47,97
EUR 56,12
Altın 7.107
Benzin 88,27
Dizel 83,00

Kocaeli’de ‘sahtecilik’ suçlusu yakalandı!

Kocaeli'de "Resmi Belgede Sahtecilik" suçundan 9 yıl 5 ay hapis cezası bulunan 43 yaşındaki S.G., polis ekiplerince yakalanarak tutuklandı.

Kocaeli’de ‘sahtecilik’ suçlusu yakalandı!

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü, aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar kapsamında önemli bir operasyon gerçekleştirdi. “Resmi Belgede Sahtecilik” suçundan hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şahıs yakalandı.

9 YIL HAPİS CEZASI

Yapılan teknik ve fiziki takibin ardından düzenlenen operasyonda, “Resmi Belgede Sahtecilik” suçundan 9 yıl 5 ay hapis cezası ile aranan 43 yaşındaki S.G., 26 Mart 2026 tarihinde yakalandı. Şahıs, işlemler için emniyete götürüldü.

ADLİ SÜREÇ

Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen S.G., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorum Bırakın

Milli Hakimiyet sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin