Perşembe, 5 Kasım 2026 05.11.2026
9°C
USD 49,65
EUR 55,60
Altın 6.385
Benzin 80,90
Dizel 100,80

Gebze Yenikent Mahallesi’nde etkili olan yoğun yağışlar sonrası ciddi bir altyapı sorunu yaşandı. Dicle Caddesi ile Rahmi Dibek Bulvarı’nın birleşim noktasında yolun bir bölümünde çökme meydana geldi.

Yaşanan olay sonrası bölgede ulaşımda aksaklıklar yaşanırken, vatandaşların güvenliği açısından söz konusu güzergâhın kullanılmaması yönünde uyarı yapıldı. Özellikle araç sürücülerinin alternatif yolları tercih etmeleri istendi.

Muhtar Aktaş’tan Uyarı

Yenikent Mahalle Muhtarı Esengül Aktaş yaptığı açıklamada, yoğun yağışların ardından zeminde meydana gelen zayıflama nedeniyle yolun çöktüğünü belirtti. Aktaş, “Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği açısından Dicle Caddesi ile Rahmi Dibek Bulvarı’nın birleşim noktasını kullanmamalarını önemle rica ediyoruz. Ekipler bilgilendirildi, gerekli çalışmaların kısa sürede başlatılması bekleniyor” dedi.

Yorumlar

Son Gelişmeler

Son Veriler

Sıradaki açıklamalar

  • Konut satışıSalı · 10:00
  • İşsizlikPazartesi · 10:00
  • Enflasyon (TÜFE) ve Yİ-ÜFEPerşembe · 10:00

Kaynak: TÜİK, AFAD.