Kocaeli’nin Gebze ilçesinde sağlık alanında önemli bir gelişme yaşanıyor. Zinnur Büyükgöz, Gebze’ye yapılması planlanan şehir hastanesiyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
Gebze Belediyesi’ne ait Güzide Sosyal Tesisleri’nde basın mensuplarıyla bir araya gelen Başkan Büyükgöz, görevdeki 2 yıllık sürecini değerlendirirken, uzun süredir gündemde olan şehir hastanesi projesine ilişkin son durumu paylaştı.
“O Alan Masada, Hastane Mutlaka Yapılacak”
Başkan Büyükgöz, şehir hastanesi için Muallimköy’de belirlenen alanın gündemde olduğunu belirterek, “Gebze’de şehir hastanesi konusu artık somut şekilde masaya konmuş durumda. Muallimköy’de, İnanç Vakfı’na ait okulun yanında bulunan yaklaşık 380 dönümlük, denize nazır oldukça değerli bir alan üzerinde çalışma yürütülüyor. Bu alanı değerlendirmeye aldık. Ama bugün ama yarın, o şehir hastanesi Gebze’ye kazandırılacak” ifadelerini kullandı.
Stratejik Konum, Büyük Kazanım
Söz konusu alanın hem büyüklüğü hem de konumuyla dikkat çektiğini vurgulayan Büyükgöz, projenin hayata geçmesiyle birlikte yalnızca Gebze’nin değil, çevre ilçelerin de önemli bir sağlık ihtiyacının karşılanacağını ifade etti.
