Cumartesi, 25 Nisan 2026 25.04.2026
18°C
USD 44,93
EUR 52,55
Altın 6.815

Kahramanmaraş saldırganı yalnız bir öğrenciymiş

Kahramanmaraş'ta 9 kişinin öldüğü saldırıyı gerçekleştiren İsa Aras Mersinli'nin öğretmeni, öğrencisinin okulda yalnız ve içine kapanık olduğunu söyledi.

Kahramanmaraş saldırganı yalnız bir öğrenciymiş

Kahramanmaraş’ta 9 kişinin hayatını kaybettiği saldırının faili İsa Aras Mersinli’nin öğretmeni konuştu. 14 yaşındaki Mersinli’nin okulda içine kapanık olduğu belirtildi.

SINIFTA YALNIZDI

Gazeteci Gülseven Özkan’ın haberine göre, öğretmeni Mersinli’nin sınıftaki tavırlarını “içe kapanık, yalnız ve kopuk” sözleriyle tanımladı. Eğitimci, öğrencisinin okulda bulunduğu süre boyunca diğer çocuklardan farklı bir profil çizdiğini belirtti.

DERSLERE KATILMAZDI

Mersinli’nin derslere katılım sağlamadığını dile getiren öğretmeni, “Sınıfa her gün gelirdi ancak zihinsel olarak dersten tamamen kopuktu. Diğer çocuklar dersi dinlerken o kafasını sıraya koyar veya saatlerce önündeki defteri karalardı. En belirgin özelliği buydu; sürekli bir şeyler yazar çizer ama asla derse dahil olmazdı” dedi.

KİMSEYLE KONUŞMAZDI

Saldırganın sosyal ilişkilerine de değinen öğretmeni, 14 yaşındaki çocuğun teneffüslerde bile kimseyle iletişim kurmadığını ifade etti. Herhangi bir kavgasına tanık olmadığını vurgulayan eğitimci, “Teneffüslerde hep yalnız dolaşırdı. Kimseyle konuştuğunu görmezdik. İçine kapanık ve anlaşılması gerçekten zor bir çocuktu” diyerek, saldırganın sessiz ve izole bir yaşam sürdüğüne dikkat çekti.

Yorum Bırakın

Milli Hakimiyet sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin