Salı, 3 Kasım 2026 03.11.2026
18°C
USD 49,65
EUR 55,60
Altın 6.385
Benzin 80,90
Dizel 100,80

Darıca Kazımkarabekir Mahallesi Bahriye Üçok Caddesi üzerinde bulunan çift daireli bir binanın çatısında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler, binanın her iki tarafını da etkisi altına alarak çevrede büyük bir paniğe yol açtı. Yangının dumanları gökyüzünü kaplarken, mahalle sakinleri endişeyle olay yerini izledi.

Olayın ihbar edilmesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi hızla sevk edildi. Yangının şiddeti nedeniyle binanın çatısı tamamen alevlere teslim olurken, itfaiye ekipleri yangını kontrol altına almak için yoğun bir mücadele başlattı. Alevlerin çevre binalara sıçrama riskine karşı geniş güvenlik önlemleri alındı ve cadde trafiğe kapatıldı.

EKİPLERİN YOĞUN ÇABASI

Yangına müdahale eden ekipler, alevlerin büyüklüğü karşısında zor anlar yaşadı. Kontrol altına alınmasında güçlük çekilmesi üzerine bölgeye takviye itfaiye birimleri talep edildi. Ekiplerin yangını söndürme çalışmaları aralıksız devam ederken, olayda herhangi bir can kaybı veya yaralanma olup olmadığına dair detaylı incelemeler sürdürülüyor. Yangının çıkış nedeni ise yapılacak araştırmaların ardından netlik kazanacak.

Yorumlar

Son Gelişmeler

Son Veriler

Sıradaki açıklamalar

  • Konut satışıSalı · 10:00
  • İşsizlikPazartesi · 10:00
  • Enflasyon (TÜFE) ve Yİ-ÜFEPerşembe · 10:00

Kaynak: TÜİK, AFAD.