Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanlığı, siyasi arenadaki yerini güçlendirecek önemli bir etkinliğe imza atmaya hazırlanıyor. Partinin Kocaeli’deki geleceğini şekillendirecek olan 3. Olağan Kongresi, geniş bir katılımla gerçekleşecek.
Kocaeli İl Başkanı Ömer Uçar’ın ev sahipliğinde düzenlenecek kongreye, Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu da iştirak edecek. Bu kritik buluşmada, partinin bölgedeki faaliyetleri detaylı bir şekilde değerlendirilirken, yeni dönem hedefleri de delegeler ve kamuoyu ile paylaşılacak. Kongre, 9 Mayıs 2026 Cumartesi günü saat 11.00’de Derince Yenikent Belediye Sosyal Tesisleri’nde (Kapalı Pazar Üstü) başlayacak.
İl Başkanı Ömer Uçar, bu anlamlı günde tüm partilileri ve Kocaeli halkını birlik ve beraberlik ruhuyla kongreye davet etti. Kongrenin, partinin Kocaeli’deki siyasi yol haritasını belirlemesi ve yeni bir ivme kazandırması bekleniyor.
