Derince Belediyesi, Anneler Günü dolayısıyla anlamlı bir etkinliğe imza attı. Şehitlerimizin, gazilerimizin ve özel bireylerimizin annelerini bir araya getiren özel buluşma, Yenikent Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Yoğun katılımla düzenlenen programda, annelerin toplumsal hayattaki yeri ve fedakarlıkları bir kez daha vurgulandı.
Başkan Gökçe Annelerle Bir Araya Geldi
Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe’nin ev sahipliğinde gerçekleşen programda, Başkan Gökçe katılımcı annelerle tek tek sohbet ederek hal hatır sordu ve tüm kadınların Anneler Günü’nü kutladı. Etkinlik, sevgi, sabır ve fedakarlığın en güzel temsilcileri olan annelere yönelik derin bir saygının ifadesi oldu.
Sevgi ve Fedakarlığın Temsilcileri
Programla ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Gökçe, “Şehitlerimizin emanetleri, gazilerimizin kıymetlileri ve hayatın her anında büyük fedakârlık gösteren özel bireylerimizin değerli anneleriyle kahvaltı programımızda bir araya geldik. Sevginin, sabrın ve fedakârlığın en güzel temsilcisi olan annelerimizin yanında olmak, onların dualarını ve gönüllerini kazanmak bizler için çok kıymetli,” ifadelerini kullandı. Gökçe, başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerin Anneler Günü’nü yürekten kutladığını belirterek, sağlık, huzur ve mutluluk dileklerini iletti.
