Pazar, 30 Ağustos 2026 30.08.2026
22°C
USD 48,16
EUR 56,09
Altın 6.909
Benzin 85,31
Dizel 77,76

Coşku zirveye ulaştı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kocaeli’de tarihi kalabalıkla buluştu

Haber Merkezi
Haber Merkezi
9.604 içerik

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Gençlik Kolları tarafından Kocaeli Stadyumu’nda düzenlenen “Bir Gençlik Şöleni” programına katılmak üzere kente geldi. Helikopterle şehre inen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gelişi, Kocaeli genelinde büyük bir heyecan ve hareketliliğe neden oldu.

Öğle saatlerinde kapılarını açan organizasyon için Türkiye’nin dört bir yanından ve Kocaeli kentinden binlerce vatandaş, saatler öncesinden stadyuma akın etti. Cumhurbaşkanı’nı taşıyan helikopterin ulaşmasıyla birlikte stadyum ve çevresindeki coşku zirveye ulaştı. Yoğun katılım nedeniyle şehir trafiğinde ve stadyum güzergahında önemli bir hareketlilik yaşandı.

Yoğun Güvenlik Önlemleri Dikkat Çekti

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gelişi öncesinde, kent genelinde ve özellikle Kocaeli Stadyumu çevresinde güvenlik önlemleri en üst seviyeye çıkarıldı. Emniyet güçleri ve özel güvenlik görevlileri, stadyum çevresinde adeta kuş uçurtmadı. Giriş noktalarında yoğun mesai harcayan ekipler, vatandaşları detaylı aramalardan geçirerek kontrollü bir şekilde alana dahil etti.

Kapıların açılmasıyla birlikte binlerce genç ve vatandaş tribünlerdeki yerlerini aldı. Kısa sürede doluluk oranının en üst seviyeye ulaştığı Kocaeli Stadyumu, Türk bayrakları ve parti flamalarıyla görsel bir şölene dönüştü. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sahneye çıkması beklenen stadyumda, tribünleri dolduran binlerce kişinin coşkulu tezahüratları sürerken, programın açılışı için tüm hazırlıklar tamamlandı.

0 Yorum

Yorum Bırakın

Milli Hakimiyet sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin