Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Gençlik Kolları tarafından Kocaeli Stadyumu’nda düzenlenen “Bir Gençlik Şöleni” programına katılmak üzere kente geldi. Helikopterle şehre inen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gelişi, Kocaeli genelinde büyük bir heyecan ve hareketliliğe neden oldu.
Öğle saatlerinde kapılarını açan organizasyon için Türkiye’nin dört bir yanından ve Kocaeli kentinden binlerce vatandaş, saatler öncesinden stadyuma akın etti. Cumhurbaşkanı’nı taşıyan helikopterin ulaşmasıyla birlikte stadyum ve çevresindeki coşku zirveye ulaştı. Yoğun katılım nedeniyle şehir trafiğinde ve stadyum güzergahında önemli bir hareketlilik yaşandı.
Yoğun Güvenlik Önlemleri Dikkat Çekti
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gelişi öncesinde, kent genelinde ve özellikle Kocaeli Stadyumu çevresinde güvenlik önlemleri en üst seviyeye çıkarıldı. Emniyet güçleri ve özel güvenlik görevlileri, stadyum çevresinde adeta kuş uçurtmadı. Giriş noktalarında yoğun mesai harcayan ekipler, vatandaşları detaylı aramalardan geçirerek kontrollü bir şekilde alana dahil etti.
Kapıların açılmasıyla birlikte binlerce genç ve vatandaş tribünlerdeki yerlerini aldı. Kısa sürede doluluk oranının en üst seviyeye ulaştığı Kocaeli Stadyumu, Türk bayrakları ve parti flamalarıyla görsel bir şölene dönüştü. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sahneye çıkması beklenen stadyumda, tribünleri dolduran binlerce kişinin coşkulu tezahüratları sürerken, programın açılışı için tüm hazırlıklar tamamlandı.

0 Yorum