Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlediği EnFest, bu yıl “En Sportif Fest” temasıyla gençleri spor ve eğlenceyle buluşturdu. Festivalin en dikkat çeken konuklarından biri de sosyal medyada geniş hayran kitlesine sahip olan “Kadim Futbol Ekibi” oldu. Ekip, İzmit Milli İrade Meydanı’nda gençlerle bir araya gelerek unutulmaz anlar yaşattı.
Gençlerle Mini Maçlar ve Eğlenceli Anlar
EnFest etkinlikleri kapsamında İzmit Milli İrade Meydanı’nda yoğun ilgiyle karşılanan Kadim Futbol Ekibi, festivale renk kattı. Ekip üyeleri, gençlerle birlikte şut çekip mini maçlar yaparak renkli görüntülere sahne oldu. Bu özel etkinlik sayesinde gençler hem doyasıya eğlendi hem de sevdikleri içerik üreticileriyle vakit geçirme fırsatı buldu. Etkinlik boyunca hayranlarıyla sohbet eden Kadim Futbol Ekibi, bol bol fotoğraf çektirerek gençlerin coşkusuna ortak oldu.
“Seneye de Aynı Heyecanla Geliriz”
Festival alanındaki enerjiden ve gençlerin ilgisinden oldukça memnun kaldıklarını belirten Kadim Futbol Ekibi üyeleri, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği bu organizasyondan büyük keyif aldıklarını dile getirdi. Ekip, “EnFest gençler için çok güzel bir atmosfer sunuyor, gelecek yıl da aynı heyecanla festivale katılmak isteriz” ifadelerini kullanarak memnuniyetlerini ve gelecek yıl için beklentilerini paylaştı.
Tadım Testi Etkinliğine Katılım
İzmit Milli İrade Meydanı’nda gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında Kadim Futbol Ekibi, festivalde düzenlenen “Tadım Testi” etkinliğine de katıldı. Eğlenceli anların yaşandığı bu bölümde ekip üyeleri hem yarıştı hem de izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı. Kadim Futbol Ekibi’nin katılımıyla EnFest, spor, eğlence ve gençlik ruhunu bir araya getiren başarılı bir organizasyon olarak hafızalarda yer etti.
