Pazartesi, 31 Ağustos 2026 31.08.2026
25°C
USD 48,16
EUR 56,09
Altın 6.883
Benzin 85,31
Dizel 77,76

Birlik mesajı

Başkan Çalık personeliyle bayramlaştı

Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, Kurban Bayramı öncesinde belediye çalışanlarıyla bir araya gelerek bayramlaştı. Başkan Çalık, birlik ve beraberlik mesajları vererek personeline emekleri için teşekkür etti.

Başkan Çalık personeliyle bayramlaştı

Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, Kurban Bayramı öncesinde belediye hizmet binasında görevli personeliyle bir araya gelerek bayramlaştı. Samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşmada Başkan Çalık, çalışanların ilçeye sunduğu katkılardan dolayı teşekkürlerini iletti.

Birlik ve Beraberlik Vurgusu

Belediye çalışanlarıyla tek tek selamlaşan Başkan Çalık, bayramların birlik ve beraberliği pekiştiren özel günler olduğunu vurguladı. Konuşmasında, “Birlik ve beraberliğin en güzel şekilde hissedildiği bayramlar, dayanışmamızı ve kardeşliğimizi güçlendiren özel günlerdir. Karamürsel’imize gece gündüz demeden hizmet eden tüm çalışma arkadaşlarımıza gönülden teşekkür ediyorum,” ifadelerini kullandı.

Başkan Çalık, ilçenin gelişimi için hep birlikte çalışmaya devam edeceklerinin altını çizerek, “Hep birlikte ilçemiz için çalışmaya, üretmeye ve hizmet etmeye devam edeceğiz. Tüm mesai arkadaşlarımın ve ailelerinin Kurban Bayramı’nı kutluyor; sağlık, huzur ve mutluluk dolu nice bayramlar diliyorum,” sözleriyle konuşmasını tamamladı. Bu bayramlaşma, belediye yönetimi ile çalışanlar arasındaki bağı güçlendiren önemli bir etkinlik olarak kayıtlara geçti.

Yorum Bırakın

Milli Hakimiyet sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin