MHP Dilovası İlçe Başkanı Yusuf Turhan, ilçede meydana gelen yangınla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Turhan, yangında herhangi bir can kaybının yaşanmamasının en büyük teselli kaynağı olduğunu vurguladı.
İtfaiye Ekiplerine Teşekkür
Başkan Turhan, yangına hızlı ve etkili bir şekilde müdahale eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi ekiplerine özel olarak teşekkürlerini iletti. Turhan’ın açıklamasına göre, itfaiye ekiplerinin zamanında ve özverili çalışması sayesinde yangın kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü.
Yusuf Turhan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Dilovası’nda çıkan yangında can kaybının yaşanmaması en büyük tesellimiz olmuştur. Kocaeli itfaiye ekiplerimizin zamanında ve özverili müdahalesi sayesinde yangın kontrol altına alınarak söndürülmüştür. Olaydan etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, görev yapan tüm ekiplerimize teşekkür ediyorum.”
Yangının çıkış nedeni hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmazken, yetkililer olayla ilgili incelemelerini sürdürüyor.
