Fenerbahçe Spor Kulübü’nün yaklaşan kongresi öncesinde başkan adaylığını açıklayan Aziz Yıldırım, seçim çalışmaları kapsamında Kocaeli’ye çıkarma yaptı. Yıldırım, kentteki sarı-lacivertli taraftarlar ve kongre üyeleriyle bir araya gelerek yeni dönem vizyonunu ve projelerini paylaşmaya hazırlanıyor.
31 Mayıs Pazar günü saat 09.30’da Emex Otel Kocaeli’de düzenlenecek olan bu önemli organizasyon, basına açık olarak gerçekleştirilecek. Aziz Yıldırım, toplantıda adaylık sürecine dair merak edilen soruları yanıtlayacak ve seçim stratejisi üzerine önemli açıklamalarda bulunacak.
Öte yandan, Kocaeli’de faaliyet gösteren Safi Port’un sahibi Hakan Safi’nin de başkan adayları arasında yer almasına rağmen, henüz kentte herhangi bir seçim çalışması veya etkinlik düzenlememiş olması spor camiasında dikkat çekiyor. Yıldırım’ın Kocaeli ziyareti, bölgedeki delegeler üzerinde nasıl bir etki yaratacağı şimdiden merak konusu oldu.
